Pojem lektoriranje-lektoriranja

Lahko bi se reklo, da je lektoriranja diplome sposoben vsak človek, ampak bi se v tem primeru peklensko zmotili. Diplomsko delo ni dovolj, da ga samo lektoriramo, temveč mora lektor prav tako tehnično pregledati besedilo in popraviti v njem vse napake. Napake pa kot navadni ljudje delamo na vsakem koraku, tako slovnične kot pa tudi oblikovne.

Lektor, ki ve kaj je lektoriranje

Če ste kdaj že pisali diplomo zagotovo poznate, da jo je potrebno pred oddajo v referatu predati lektorju, da jo pregleda in odpravi napake. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bodo vašo diplomo v referatu preprosto zavrnili in jo boste v tem primeru morali še enkrat predat v lekturo in jo še enkrat vezati (ponavadi v treh izvodih), kar pa pomeni dodatne stroške vezave in lektoriranja.

Torej ne cincat in iskat bližnjic pri lektoriranju. Izberite pravega ponudnika lektoriranja, ki vam bo diplomo obdelal kot se mora in boste tako mirneje spali in uspešno izdelali višjo oz. visoko šolo.

Več o lektoriranju


Še kaj več o lektoriranju si lahko preberete na spletni strani lektoriranja, kjer je obdelanih več tem. Prav tako smo pripravili na velikan-u seznam blogov in člankov povezanih z lektoriranjem.

Ostalo na lektoriranje2.blog-u

Ker pa je tega še več pa si poglejte tudi naslednje spletne naslove:
Teme povezane z lektoriranjem

Pa še več o lektorstvu na spletu

Po brskanju ključnih besed sem našel tudi seznam zanimivih linkov do spletnih strani in sicer Lektoriranje na FaceBook-u.
Slike in tekste spletne strani velikan je prepovedano kopirati ali uporabljati brez avtorjevega dovoljenja.
Copyright ©2010 www.velikan.net | vse pravice pridržane.